The Fly Dress

The Fly Dress

Apr 08, 2021

Se min kjole, den har jeg laga sjæl! 

Drømmer du også om å sy dine egne klær? Men vet ikke helt hvor du skal starte? Kanskje det er The Fly Dress som skal bli ditt første prosjekt? 

The Fly Dress med krage.

Fikseklubben har laget en oppskrift på en kjole som passer for nybegynnere. Målet vårt med oppskriften var at kjolen skulle være enkel å sy, med lite avanserte teknikker, og kun behov for en helt vanlig symaskin og resultatet skulle bli skikkelig fint!

Vi er veldig fornøyd med resultatet av The Fly Dress. En kjole som kan styles både opp og ned, og den er like fin til store og små. 

The Fly dress som dansekjole til de minste, sydd av en gardin.

Denne oppskrfiten kommer uten mønsterdeler som du må printe og klippe. For å sy den må du bruke en t-skjorte som passer til deg som mal og følge beskrivelsene du finner i Fikseklubben.

Vi guider deg trygt gjennom hvert steg i prosessen gjennom detaljerte videoer. I tillegg får du tilgang til en detaljert oppskrift med bilder og tekst, denne kan du printe ut. 

The Fly Dress syr du på to effektive kvelder,vi anbefaler selvfølgelig å sy den i gjenbrukstekstiler som dynetrekk, duker eller gardiner. Finn deg et fint stoff og sy en unik kjole. 

The Fly Dress sydd av et mykt og godt sengetrekk.

The Fly Dress kan hackes i det uendelige! Vi har sydd den med krage, som en topp, lang og kort. Det er mange muligheter med denne fine kjolen. 

The Fly Dress som topp med lange ermer sydd av et dynetrekk.

Ønsker du å komme i gang å sy med én gang? Meld deg inn i Fikseklubben og få tilgang til oppskriften på The Fly Dress og mange flere oppskrifte på klær, redesign klesfiksing og zerowastegaver.

Vi lærer deg alt du måtte kunne for å få et fint resultat. Det eneste du må ha er gjenbrukstekstiler og en symaskin tilgjengelig. 

Vi gleder oss til å se kjolen du syr! 

Aldri sydd før? I Fikseklubben finner du hjelpevideoer på basic sykunnskap, alt fra hvordan du trer maskina og forksjellen på de forskjellige sømmene.

Du kan lese mer om Fikseklubben her

Vil du lese mer om Fikseklubben og hva du lærer?

Sjekk ut Fikseklubben